Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.Editie Januari 2017
miele speciaalzaak
miele speciaalzaak
 

Miele Schoorl-Hans Stoop stopt, Miele Speciaalzaak gaat verder!

Geachte heer/mevrouw,

In samenspraak met de familie Stoop gaan wij, Mielespeciaalzaak, de voor u bekende en vertrouwde service van Miele Schoorl ook na de pensionering van Hans Stoop voortzetten.

Hans kent ons al vele jaren en is van mening dat wij een bedrijf zijn waaraan hij zijn klanten met een gerust hart aan toevertrouwt. Zijn kennis en kunde zal niet zomaar verloren gaan, hij blijft als adviseur bij ons betrokken.

Wij van Mielespeciaalzaak willen ons graag aan u voorstellen.

Sinds 1968 zijn wij de Mielespeciaalzaak die bekend staat om zijn vakkennis en vakkundige monteurs. Via mond tot mond reclame hebben wij ons bestaansrecht opgebouwd en naam gemaakt in heel Noord-Holland. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij proberen altijd een totaaloplossing voor u te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, installatie, reparatie, onderdelen en accessoires. Ook verzorgen wij voor u het aansluiten van nieuwe apparaten, het inbouwen van apparatuur en het eventuele afvoeren van uw oude apparaten. Alles uitgevoerd door onze eigen en ervaren monteurs.

Door onze vakkennis en specialisatie kunnen wij u van dienst zijn onder dezelfde voorwaarden zoals u van Hans Stoop gewend bent.

Wij hebben zowel een winkel in Hilversum als in Zaandam. De winkel in Zaandam is bekroond tot een Miele Innovation Centre waar wij u graag ontvangen om uitleg te geven over de verschillende vrijstaande en inbouwapparaten die doorgaans alle uit voorraad geleverd worden.

Mocht er onverhoopt toch een storing aan uw Miele apparatuur komen, dan bieden wij u een snelle vakkundige service. Bel of mail uw serviceverzoek door en binnen 24 uur nemen wij contact met u op om binnen twee werkdagen de storing te verhelpen. Ook voor advies of uitleg zijn wij altijd via de e-mail of telefoon bereikbaar.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075-6172071 en 075-6169833, wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt uw vraag echter ook stellen via ons contactformulier of een reparatie aanvragen door het invullen van ons reparatieformulier.

Zoals u kunt lezen zijn wij u graag van dienst om de vertrouwde service van de familie Stoop voort te zetten en zijn wij graag uw nieuwe adres voor witgoed en, specifiek, Miele. 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Het team van uw Mielespeciaalzaak Zaandam.

 
Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier